Program Kecemerlangan ICT

*KLIK DENGAN BIJAK*

Tarikh : *20.06.2019 (KHAMIS)*

Masa : *9.00 AM - 11.30 AM*

Tempat : *SISI DEWAN OLIMPIK 

Program ini dianjurkan bertujuan untuk menanam kesedaran diperingkat awal tentang pentingnya menyimpan dan merahsia data peribadi ketika melayari internet. Ia juga diharap mampu membuka mata pelajar tentang sisi buruk internet jika tidak digunakan dengan berilmu dan secara berhemah.👍🏻

DESARU - Pada 13 jun lepas berlangsungnya satu majlis perpisahan bagi menghargai jasa guru-guru yang akan berpindah dalam bulan ini. Majlis diadakan di Hotel Lotus , Desaru dihadiri semua guru dan jurulatih SSTMI sebaik sahaja tamat sesi persekolahan.

Saudari Arifatul Sofia binti Amirrahimin yang juga merupakan atlet olahraga SSTMI menjadi Pelajar Paling Cemerlang pada peperiksaan SPM tahun 2018. Wajah gembira jelas terpancar semasa mengambil slip keputusan di Dewan Olimpik SSTMI hari ini. 

SSTMI - Alhamdulilah, SSTMI berjaya menjayakan program khatam Al-quran peringkat sekolah di surau umar al-khattab petang semalam. Selepas itu, tazkirah ramadhan disampaikan oleh Ustaz Zaharin bin Taha dari SMK Taman sri Saujana.

SSTMI - Khidmatnya di sini hanya cuma 7 tahun sebelum perpindahannya ke Sekolah Sukan Terengganu pada hari ini , Isnin 11 Mac 2019.